Priser/ tilskud

Priser/tilskud 

 

 

En plads i Basen koster, inkl. bleer 8.700 pr måned. De betales af forældrene direkte til min konto, en måned forud, hver den sidste  bankdag i måneden, hertil yder Hillerød kommnune et tilskud på 6.136-. pr måned, som betales til jer forældre, når i har betalt mig,hvis i bor i Hillerød kommune. Jeg kender ikke andre kommuners tilskud, men kan sagtens finde ud af det , om i ønsker en plads i Basen.

 

q( Fra 1. januar 2018 koster en plads her 8.700, tilskuddet i Hillerød kommune er  6.203. Egenbetalingen er derfor ca 2420 kr 

 

SÅ det vil sige -  det koster jer forældre er 2.420,- pr måned.... ( Til sammenligning koster en kommunal dagpleje, i 2015, i Hillerød kommune, 2900- pr måned og en vuggestueplads koster 3.599,- pr måned. (uden morgenmad og bleer!!)

 

Der er altså en KÆMPE besparelse her, i forhold til de kommunale inst

 

 

 

Prisen er kun 28.800 kr om året.  Der er en forskel, om året på os og en vuggestue på 14.388,- Og en forskel om året på os og en kommunal dagpleje på 4.436,- Og Her, i Basen, er der mange fleregoder! 

 

Ved opskrivning af barnet koster det 1000,- som betales senest 14 dage efter man har sagt man gerne vil have/ spærre pladsen. De bliver trukket fra 1. betaling når barnet starter .

 

Jeg tager forbehold for at prisen vil stige hver 1 januar,( en lille bitte smule!), lige som de kommunale institutioner. Men samtidig plejer tilskuddet fra kommunen også at stige....

 

 

Der ydes søskende rabat. Også selv om du har et barn hos mig, og et barn i en anden institution Hillerød kommune.